TRATARE APA de la SPALATORII AUTO

Instalatia IALE F este o instalatie pentru tratarea apelor provenite de la spalatorii auto, cu montaj suprateran si potrivita pentru evacuarea apei pretratate in canalizarea publica. Instalatia este alcatuita din recipiente din polietilena turnate prin rotoformare, cu grosimea peretilor de 8 - 10 mm. Se compune din urmatoarele module:

- recipient pentru deznisipare ranforsat cu nervuri orizontale pe toata inaltimea sa. In partea superioara este prevazut cu o gura de vizitare de DN600 mm diametru, pentru inspectie si vidanjare, racorduri PVC de intrare/iesire si orificiu de aerisire.
- separatorul, echipat cu filtru de coalescenta din spuma poliuretanica si obturator cu plutitor. La partea superioara are o gura de vizitare de DN600 diametru pentru inspectie si vidanjare a uleiurilor si a materiilor sedimentate pe fundul recipientului. Recipientul este prevazut cu racorduri PVC de intrare/iesire si orificiu de aerisire.
- recipientul pentru biofiltrare, umplut cu elemente de umplere pentru formarea florei bacteriene necesara epurarii. Deasemenea, acest compartiment este prevazut cu difuzorii de aer care sunt legati la suflanta de aer si la panoul de comanda si control. In interior este si compartimentul de linistire pentru sedimentare finala a apei tratate. Recipientul este prevazut cu racorduri PVC de intrare/iesire si orificiu de aerisire. 

 

 
Site dezvoltat de: