Rezervor din beton

Aceasta sectiune include tot ceea ce este legat de stocarea apei si a lichidelor in general, in rezervoare din beton. O importanta deosebita o au produsele folosite la recuperarea apei de ploaie in scopul refolosirii acesteia in reteaua de apa potabila. Aceste sisteme de stocare a apei pluviale ajuta la economisirea apei potabile, stocand apa de ploaie care poate fi utilizata la intrebuintari gospodaresti (toaleta, spalare auto, udat gradina, etc.)

                                                              

 

Rezervor din polietilena pana la 50.000 l

Rezervoare modulare din polietilena pentru uz subteran, folosite la stocarea apei sau lichide in general, compatibile cu polietilena de inalta densitate, compus din module cu grosime constanta a peretilor (10 - 12 mm), sudate intre ele prin electrofuziune, procedeu care asigura o etansare perfecta, rezistenta hidraulica si mecanica. Rezervorul prezinta o structura rigidizata cu nervuri verticale si orizontale, capac de inspectie cu diametrul de 620 mm si aerisire pentru fiecare modul in parte.

Utilizare: Pentru stocarea cantitatilor mari de apa sau pentru recuperarea apelor pluviale destinate consumului uman, sau pentru irigatii si toalete.

      

 

 

   
       

 

 

Rezervoare PHT

 

Sunt produse folosite pentru stocarea apelor alimentare si industriale sau apelor de ploaie. Se utilizeaza la: case particulare, sedii birouri, societati comerciale, hale de productie, in agricultura, etc. Rezervoarele sunt confectionate din polietilena liniara de inalta densitate rotoformata cu densitatea de 0,935 - 0,940 g/cmc, reciclabila 100 %, cu rezistenta ridicata la actiunea agentilor chimici cauzati de stocarea diferitelor materiale, la ciocniri si loviri, la actiunea curentilor electrici. Intervalul de temperatura la care rezista produsul este cuprins in intervelul: - 20 C - + 50 C.

Avantaje: 
- montarea se face atat suprateran cat si subteran; 
- are in componenta sa gura de vizitare prevazuta cu capac; 
- optional, pentru acesta se poate achizitiona element de aducere la cota;

 

Rezervor de 2000 litri

 

Subcategories

Campulung Muscel ; 115100, Str: Lt. Col. N. Popp Nr. 47, Jud: ARGES, ROMANIA, Tel: +40 248 510 094 - comercial@mufle.ro Copyright © 2011-2017 Mufle.ro CUI: RO16428438, Nr. Com: J03/867/2004.