SEPARATOARE DE HIDROCARBURI

 

 

                  Separatorul de hidrocarburi este construit in conformitate cu prevederile standardului romanesc armonizat cu cel european EN 858. Este destinat preepurarii apelor meteorice uzate colectate de pe autostrazi, centuri orase, platforme industriale, parcari auto, hale de productie, depozite, statie distributie carburanti, spalatorii auto, etc., parametrii apelor preepurate la evacuare incadrandu-se in cerintele normativei tehnice romanesti NTPA 001/2005, motiv pentru care acestea pot fi deversate intr-un emisar, receptor natural sau in reteaua de canalizare orasaneasca. Functie de debitele de ape uzate ce trebuiesc preepurate pot fi alese variante constructive diverse: cu retentie totala, cu by-pass sau baterii de separatoare. Sunt construite din beton armat.

 

 

 

 

TRATARE APA de la SPALATORII AUTO 

 

Instalatia IALE F este o instalatie pentru tratarea apelor provenite de la spalatorii auto, cu montaj suprateran si potrivita pentru evacuarea apei pretratate in canalizarea publica. Instalatia este alcatuita din recipiente din polietilena turnate prin rotoformare, cu grosimea peretilor de 8 - 10 mm. Se compune din urmatoarele module:
 
recipient pentru deznisipare ranforsat cu nervuri orizontale pe toata inaltimea sa. In partea superioara este prevazut cu o gura de vizitare de DN600 mm diametru, pentru inspectie si vidanjare, racorduri PVC de intrare/iesire si orificiu de aerisire.
separatorul, echipat cu filtru de coalescenta din spuma poliuretanica si obturator cu plutitor. La partea superioara are o gura de vizitare de DN600 diametru pentru inspectie si vidanjare a uleiurilor si a materiilor sedimentate pe fundul recipientului. Recipientul este prevazut cu racorduri PVC de intrare/iesire si orificiu de aerisire.
recipientul pentru biofiltrare, umplut cu elemente de umplere pentru formarea florei bacteriene necesara epurarii. Deasemenea, acest compartiment este prevazut cu difuzorii de aer care sunt legati la suflanta de aer si la panoul de comanda si control. In interior este si compartimentul de linistire pentru sedimentare finala a apei tratate. Recipientul este prevazut cu racorduri PVC de intrare/iesire si orificiu de aerisire. 

 

 

 


  


 

 

 

 

 

 

 

Subcategories

Campulung Muscel ; 115100, Str: Lt. Col. N. Popp Nr. 47, Jud: ARGES, ROMANIA, Tel: +40 248 510 094 - comercial@mufle.ro Copyright © 2011-2017 Mufle.ro CUI: RO16428438, Nr. Com: J03/867/2004.